português | español | english | français |

logo

Cerca a la base de dades

Base de dades:
FONS
Cercar:
FUNDACIO ALICIA []
Referències trobades:
Mostrant:
1 .. 3   en el format [Estàndard]
pàgina 1 de 1


1 / 3
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
La Cuina de les Terres de Mestral : gastronomia tradicional i de la clotxa de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Tivissa i Pratdip = La Cocina de las Terres de Mestral : gastronomía tradicional y de la clotxa de Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Tivissa y Pratdip / receptari elaborat per Fundació Alícia = recetario elaborado por Fundación Alícia



Benicarlo : Onada, 2014
102 p. : il. ; 23 cm
Text en català i castellà.
ISBN 9788415896357



Matèries: Costums alimentaris ; Receptes culinàries
Àmbit:Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant ; Tivissa ; Pratdip
Cronologia:[2014]
Autors add.:Fundació Alícia
Localització: Biblioteca de Catalunya; Universitat de Girona; B. Trinitari Fabregat (Alcanar); B. Dr. Frias (l'Ametlla de Mar); B. Sebastià Juan i Arbó (Amposta); B. Carles Rahola (Girona); B. Municipal (Cambrils); B. Infant Pere (Hospitalet de l'Infant); B. Comarcal Josep Conangla i Fontanilles (Montblanc); B. Pública Comarcal (Mora d'Ebre); B. Municipal (Móra la Nova); B. Central Xavier Amorós (Reus); B. Pública de Tarragona; Biblioteca Marcel·lí Domingo (Tortosa); B. Jaume Jardí i Gil (Vandellòs); B. Municipal (Vilanova d'Escornalbou)


Enllaç permanent a aquest registre



2 / 3
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Pallars terra de corder / direcció editorial: Ajuntament de Tremp i Montanyanes ; pròleg de: Maria Barbal i Toni Massanés ; fotografies : Jordi Peró i Ferran Castrillo



[Tremp] : Ajuntament de Tremp : Garsineu Edicions, 2019
145 p. : il. col. ; 23 cm
Conté: bloc1, Les persones i els ramats ; bloc 2, La cuina del corder des del Pallars Jussà. Textos bloc 1: equip tècnic de l'Ajutament de Tremp i montanyanes. Treball de recerca Noemí Ruidor, textos bloc 2: Fundació Alícia i Carnissers/es i restauradors/es del Pallars Jussà ; fotografies Bloc 1: Jordi Peró, fotografies Bloc 2: Ferran Castrillo.



Matèries: Bestiar oví i cabrum ; Races autòctones ; Ramaderia ; Societat rural ; Transhumància ; Costums alimentaris
Àmbit:Pallars Jussà
Cronologia:[0000 - 2019]
Autors add.:Barbal, Maria (Pr.) ; Massanés, Toni (Pr.) ; Peró, Jordi (Il·l.) ; Castrillo, Ferran (Il·l.)
Autors add.:Ajuntament de Tremp ; Fundació Alícia
Localització: B. Pública de Lleida; B. Municipal (La Pobla de Segur); B. Pública Maria Barbal (Tremp)


Enllaç permanent a aquest registre



3 / 3
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Halar, cuina gitana a Catalunya / Fundació Alícia ; fotografies de Ferran Castrillo, Samu Navarrete



Barcelona : Generalitat de Catalunya, Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, 2017
95 p. : il. ; 20 cm
Bibliografia.
ISBN 9788439396024

La Fundació Alícia recull en aquest llibre l'herència i la tradició del poble gitano a Catalunya a través d'alguns dels seus plats més estimats. Les receptes, relatades per dones i homes gitanos residents en diferents poblacions catalanes i amb orígens molt diversos dins del territori peninsular i de més enllà, han estat cuinades per la mateixa Fundació juntament amb els representants del poble gitano i coneixedors de la seva cuina.


Matèries: Gitanos ; Costums alimentaris ; Receptes culinàries
Àmbit:Catalunya
Cronologia:[2017]
Autors add.:Castrillo, Ferran (Il·l.) ; Navarrete, Samu (Il·l.)
Autors add.:Fundació Alícia ; Generalitat de Catalunya. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Accés: http://dixit.gencat.cat/web/.content/home/04recursos/02publicacions/02publicacions_de_bsf/05_immigracio/halar_cuina_gitana_catalunya/halar_cuina_gitana_catalunya.pdf
Localització: Biblioteca de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



pàgina 1 de 1

Base de dades  FONS : Formulari avançat

   
Cercar:
en el camp:
 
1     
2   
3